Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετούμε

Με τα χρόνια η τεχνολογία έχει προχωρήσει σημαντικά, γίνοντας ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στην καθημερινή μας ζωή. Χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο, καθώς και διάφορα εργαλεία ανάπτυξης ιστοσελίδων θα σας βοηθήσουμε στη δημιουργία μιας ψηφιακής πλατφόρμας η οποία θα επεκτείνει την επιχείρησή σας.

Προσφέρουμε περιεχόμενο φιλικό προς όλες τις συσκευές ανάλογα με τις ανάγκες σας, όπως ηλεκτρονικά-καταστήματα, προσωπικές ή επαγγελματικές ιστοσελίδες, πολύγλωσσο περιεχόμενο, Τεχνική Υποστήριξη, σύνδεση με δικτυακούς τόπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Twitter και το Google + και επιπλέον Search Engine Optimization (SEO) στις ιστοσελίδες σας.

cms_logos

Έχουμε μακροχρόνια εμπειρία στην επισκευή, αναβάθμιση και συντήρηση σε laptop και desktop pc. Επιπλέον, τα γνωρίζουμε μέσα-έξω ανεξάρτητα από την τεχνολογική τους εποχή και έχουμε τα εργαλεία και την τεχνογνωσία για να τα κάνουμε να λειτουργήσουν ξανά, και να παραμείνουν έτσι.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε όλα τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει το μηχάνημα σας όπως: Πρόβλημα φόρτισης, Υψηλές θερμοκρασίες, Χαμηλές επιδόσεις, Καθαρισμός, Format και εγκατάσταση λογισμικού (Windows), Προστασία υπολογιστή ( antivirus, firewall, internet security).

Όπως όλοι γνωρίζουμε, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα οι υπολογιστές χρειάζονται αναβάθμιση. Με την αναβάθμιση εννοούμε την αντικατάσταση ή την προσθήκη νέων εξαρτημάτων, προκειμένου να ενισχυθεί η απόδοση. Επιπλέον, υπάρχουν δύο τρόποι για να “φτιάξουμε” έναν υπολογιστή: έτοιμο ή επί παραγγελία. Εμείς στη Computech4all είμαστε η καλύτερη επιλογή για να σας βοηθήσει να “φτιάξετε” ή να αναβαθμίσετε το τρέχον pc σας.

Χρησιμοποιείτε ένα Android ή iOS συσκευή; Θέλετε κάποια εξειδικευμένη εφαρμογή για εσάς ή την επιχείρησή σας; Σε κάθε περίπτωση, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να εφαρμόσουν τις σκέψεις και τα σχέδιά σας.

Σήμερα δεν υπάρχει καμία ανάγκη για φυσική παρουσία σε μια επιχείρηση, ειδικά αν είστε απασχολημένοι. Για παράδειγμα, έχετε ένα ξενοδοχείο και θα πρέπει να έχετε απομακρυσμένο έλεγχο του συστήματος κράτησης; Έχετε ένα εστιατόριο που χρειάζεστε μια πλήρη εικόνα των κενών τραπέζια σας του καταχωρημένου κατάλογου σας; Όποια και αν είναι η ανάγκη σας μπορούμε να επιτύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

mob_icons